• Vibrator silikon tahan cai anu tiasa diisi ulang
  • Produk hayam jago Super elastis dipaténkeun
  • Alat latihan sirit anu unik kalayan rambut lemes melengkung
  • Ngeunaan

Dongguan Luosen Electronics Co., Ltd. didirikeun taun 2011. Jurusan produksi didirikan taun 2013, ngahususkeun kana produksi produk sawawa sareng cocooan séks. Produk anu dihasilkeun ku perusahaan kami kalebet alat vibrator bikang, batang AV, iteuk G-point, sirit simulasi, sareng kapal terbang jalu. Cangkir, set sirit, tukang pijet prostat, sareng sajabana, khususna prosés nyetak suntikan produk TPE parantos dikenal ku industri. Kami nyayogikeun jasa OEM sareng ODM pikeun merek kelas dunya;

Maca deui